14 Sep 2009

Araimaitee...

Thankz to Allah Blessing cause i had successful arrived at Malaysia(i mean semenanjung)~of course kelate la...

rmm.....snpjg 4ari kt sbh, byk yg ak belajar....trutamnya tntang budaya org sana..mana la th kot2 thn depn ak kna posting kt sana(mntak2 r dop)...tp spt biasa r..msti ada pglmn yg xdpt dilupakan trutamanya time proses pembelian brg2 kt sana(trutama psr filipina)...hahaha....sabah bah....mmg kaki kencing r pnjual2 kt sana..mntang2 r ak ni plncong n xtaw ckp sabah, ada ke ptt ltak rega kaw2..(wktu tu ak ckp gn bhs germany)....tp wl0pepon, mmg puah ati r dpt g jln2 kt sbh ni..(::thumbsup:: to lecturers for approaches us to go there)...tp st tmpt jah yg ak xpuah ati brada kt sna iaitu time lwtn ke KUNDASANG...dahla prjalann ambik ms lama, tup2 smpai sna, xde ape2pon...LOL...abih terik pon beli buah2 jah..(tp ak smpat bl kuih ubi kayu)...hahhaa..trasa cm bodoh lak, pegi jauh2, tp tmptnya xde gapo2 pon...stkt nk rs sejuk, baek r g kt pntai timur kt PC ni n l[ps tu duk r lm2 kt bah frozen food..confirm sjuk gak...

tp yg best pon byk gak kt sni..cnthnya, ak dpt rs mknn sabah, brjmpa ngan org2 sbh(trutama skali awekz kt mesopiad), lpas tu dpt knal2 tmpt org, dpt rs pluang naek kapalterbang(wlopun xbrapa selesa cuz trlalu sempit)....NNNN yg pling pnting skali... ENJOYZZZ......hehehhe



3 comments:

uto laut said...

mint..tahun depan mu dapat jumpa lagi aweks mosepiad tuh..n tahun depan..mu akan berada di sana untuk setahun..berkhidmat sebagai seorang guru yang cemerlang di pedalaman sabah..hohoho..(tahun depan ejah la awek mosepiad tuh biar jadi awek mu..hihihi)

nur zulian said...

min..mu pegang tgn die ker tuu?...lepas mu brgmbr dgn die kan min,die ada mintak no telefon mun dgn aku min..aku bg laa...huuh...aku rasa die berkenam kt mun min..hukhuk

uto laut said...

lat..ye doh tuh..awek tuh mintak gakbar penuh mint gak kak aku..aku bagi je la..tak tau la dia nak buat ape..kalau agak2 ade benda naik kat dahi mu,bersabar je la ye..