25 Sep 2011

BOLA MALAYSIA

No comments:
Video-video dari youtube.

_________________________________________________________________________________

Ramli menyertai Manchester United

__________________________________________________________________________________

Komen Hitler game Malaysia vs Japan


___________________________________________________________________________________

11 Sep 2011

Selamat hari Raya

No comments:
Ucapan ini saya tujukan kepada emak,ayah dikampung,adik-beradik yg berada di pahang,s'gor, johor dan kelate, atok,nenek, sedara-mara,sepupu-sepapat, saim-saim yg dah lama xbrjumpa, Dengan hati yang tulus ikhlas aku ingin ucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin. Kal0 ada tersalah,silap atau terberhutang dengan tidak sengaja mahupun sengaja, kira halal eh. 0-0.



Pada hari ini juga aku ingin mengajak kawan-kawan @ saim-saim dtg ke rumah terbuka yg akan aku adakan semalam. Dan aku telah sediakan byk duit raya tuk tetamu yg datang, xkira tua atau muda, baligh atau belum, semuanya ada aku sediakan. Kehadiran anda amatlah dihargai. Temkiu.



Dan pada kesempatan ini juga aku ingin memberi peluang buat sahabat-sahabat/saim-saim ataupun sesape saje yg ada buat jamuan raya untuk mengajak ku ke rumah terbuka yg anda semua anjurkan. Insyaallah, walopon pada hari tersebut aku dah ada 5jemputan rumah terbuka, tapi aku akan cuba hadirkan diri juga.



Dan juga kepada mereka-mereka yang ingin memberi duit raya, bolehlah terus bank-in ke akaun tabung haji aku, ataupun akaun ASBku, no akaun aku masih gunakan no akaun yg sama okay. Kal0 boleh bagilah duit raya dalam 2,3ribu ringgit. Duit raya anda amatlah di alu-alukan.



Terakhir tetapi tidak kurang pentingnya(Last but not least), yang tertinggal puasa ari tu bolehlah mula menggantikan puasa yg tertinggal. Tak kesahlah tertinggal puasa dgn sengaja ataupun tidak sengaja, terkorek hidung ataupun terkena gastrik bulan puasa, tersuap nasi 1pinggan dlm mulut ataupun terpaksa makan sebab tak tahan tgk budak umor 2tahun duk tgh makan eskrim. Hutang duit bolehlah kita bayar dgn duit,tapi hutang puasa byrlah balik dgn Allah.



___________________________________________________________________________________

Walaupun dah seminggu lebih kita beraya tapi aku nak ucapkan juga

Selamat Hari Raya Aidilfitri.


Suka dgr ungkapan budak2 umor 2tahun yg xpuasa, Puasa sebulan jadi raya kenalah sebulan.
ermmm...eloklah yg puasa sebulan lepastu raya pun sebulan, tapi ada gak yg puasanya setengah hari jer, tapi rayanya sebulan setengah.