19 Sep 2012

Lawatan cuti 1Malaysia

No comments:
Tarikh: 14 September 2012 hingga 16 September 2012

Masa: 4:00petang(jumaat)-11:00malam(ahad)

Tempat Lawatan:

1) I-City Shah Alam

2) Cameroon Highland
(a) Tea Boh plantation
(b) Strawberry Farm
(c) MARDI
(d) Pasar malam
(e) Lata Iskandar
(f) dll

Lampiran Gambar:

align: center;">

10 Sep 2012

Merempit ke Skudai

No comments:
sudah hampir 2 tahun lebih aku tak bawa motor keluar dari kawasan Kulaifornia, tapi disebabkan mggu ni kna jdi pengawas periksa maka terpaksalah motor honda ku kembali beraksi di skudai. Sebelum ada kereta, mmg tiap2 mggu je selamba aku bawa motor pegi skudai atau J.B, tapi bla dah ada keta, moto guna untuk pegi sekolah n pegi main futsal jah.

Dengan kelajuan motor hondaku yg mencecah 80km/j, maka hmpir 30 minit bru smpai ke destinasi sekolah yg aku kna jaga tu(nma sekolah dirahsiakan untuk menjaga soalan daripada bocor). Rupanya jauh gak kal0 naik motor pegi skudai, mmg agak penat smpai terpaksa berenti di stesen minyak shell untuk berehat(perggghh..rsa mcm nk blk kelate pulop, siap kna berenti).

balik dari melawat sek berkenaan, singgah jap kat alikhsan taman u tuk cari sweater. Terpaksalah beli gak sweater sbb pkl 7.15 dah kna ada kat sekolah, jdi kal0 ikut masa aku smpai tdi, dlm pkl 6.30 aku dah kna gerak dari rumah. Janganlah sejuk sgt pagi2 nnti, mintak2 pkl 6.30 pagi tu matahari dah terpacak atas kepala.

----------------------------------------------------------------------------------

Tadi tgh aku nak siapkan dokumen untuk claim pengawas, baru aku terperasan yg rupa2nya aku terambil surat perlantikan orang lain. OME, Oh my English betullah, xpsl2 besok msti kna complain ngan ketua pengawas. Kenapalah tadi aku tak terpikir nk check dulu nama di kertas tu, dah xpsl2 tersalah ambil surat org lain.

___________________________________________________________________
Bila naik motor ni, teringat lak dgn keta aku. mcm manalah keadaan beliau skrg. Dah repair ke belum lagi. -->besok kna koll serikat insuran suruh cepatkan kelulusan claim,kal0 tak lama lagi lah aku nk bersama ngan keta tu.

----------------------------------------------------------------------------------

Selamat BerUPSR kepada semua pelajar yang mengambil UPSR terutama anak2 muridku di SK ******(nama dirahsiakan) GUD LUCK