14 Aug 2009

Kisah SkemPus




akhirnya dgn ssh pyh dn brmandi peluh slma 3hari, 3malam..akhirnya trtubiklah blog skempus ni... firstly, credit to Bro Bob sbb ajar kawe guana nk wat blog ni(sblm ni ak da ada blog tp xtaw nk publish post(ak guna wordpress)......thankz for u all..(n brsempena ngan perasmian blog ak ni, mlm ni ak blnja smua skyjuice kt Fat Rice Corner)...
this is my first post, jd ak rs xprlula ak tulis pnjang2 cuz ni pun saje nk test power(test function kt blogspot ni)...mmm..to readers...hope u enjoy read my story wal0pon rs xmnarik tp layan je r...
(the first 44 followers will get special promotions..1) penampar jepun 2)flying kick 3) kulit gula-gula hacks.... choose either one..)

(skempus is not skema nak mampus)

2 comments:

uto laut said...

wahaha..akhirnya..seorang housemate ak dah ade blog..selamat berbelok mint..first entry yang agak mengharukan..buat cek speechless ..hehe..(tiru ayat seseorang nih)

nur zulian said...

salam min..yahoo aku jadi org no2 bg komen kt blog nih..huhu..harap2 tuan empunya blog akn blanje air bilo beng kaw2..huhu...min,,lawa blog mu..hikhik....keep writing min....kalu xreti,tnyo uto...kalu uto xtahu jugok,mu tanye LAH laa..huahua