7 May 2010

Test JPJ

ari ni ak tlah mgambil cuti CRK ku yg pertama..N brdsrkan rekod2 yg trdpt di World Genis Rokord, rs2nya ak lah ank melayu pertama yg telah berjaya myimpan cuti CRK yg terlama skali...hohoho..bangga tu beb..siap dpt penghargaan lg tu... ak nyer Bos lg la..mntak CRK jer, tnpa ckp byk trus bagi...tenqiu byk2 bos sbb tlah mluluskan cuti CRK ku itu(nsb baek bos lluskan kal0 x, mmg ak xdtg skolah la 2,3 ari dgn berbekalkan MC kdai Ah Song tu)...

Jadik berbalik pada sesi test bersama jpj..(ak lbih suka pggil bnda ni sbgai sesi beramah mesra ngan JPJ::wlopon xdelah mesra sgt coz tiap2 mggu ak kna than ngan JPJ kat Jalan Putri tu..cinabeng nyer JPJ, muka hensem mcm ni pon bolih kata PATI lagi)..

Dipendekkan crite...OK..habess...

2 comments:

MuHaMMaD86 said...

hahaha

dia kata mu bangla ke min?

Ztnim Dhom said...

hahaha..mgkn kot...tu la psl kalo da muka hensem mcm pelakun bangla